PostHeaderIcon Bivak 2021- Tsjechië

BIVAK 2021

24 februari:online infomoment

5 april:voorschot (150 euro)


mei/juni: medische fiche, ouderlijk toestemming van de gemeente, Europese ziekte verzekering…


eind juni: tweede schijf


Beste ouders


Als alles goed gaat, gaan wij deze zomer op kamp naar Tsjechië van 20 tot 30 juli. Dit kamp wordt medegeorganiseerd door JEKA.
Dit hangt natuurlijk af van wat er beslist wordt en welke maatregelen de zomerkampen moeten nemen. Mocht het net zoals vorige zomer niet toegelaten zijn om naar het buitenland te gaan, heeft JEKA een alternatief voorzien.

We richten ons op dit moment op de voorbereiding van het kamp in Tsjechië.
  • We werken met een voorschot en een tweede schijf. De inschrijving is compleet wanneer het voorschot is overgeschreven op het rekeningnummer BE30 0012 3800 2411 met als vermelding 'inschrijving bivak + naam kind + groep + VOORSCHOT'.


Bedrag

Deadline

Voorschot

150 euro (evenveel als een gewoon binnenlandskamp)

5 april

Tweede schijf

Het bedrag van de tweede schijf kunnen we op dit moment nog niet meegeven, dit kunnen we pas meedelen als we de maatregelen kennen voor de zomervakantie (de totaalprijs van Tsjechië zal ongeveer hetzelfde zijn zoals vorig jaar met name 380 euro)

Eind juni

  • We organiseren een online infomoment op 24 februari 2021 om 20u. De link wordt later nog gedeeld met jullie. Hierin wordt de uitleg gegeven door een verantwoordelijke van JEKA, de informatie komt overeen met wat er vorig jaar werd verteld op het infomoment over het buitenlandskamp.

  • Mochten er vragen zijn, stuur deze gerust door. We stellen binnenkort dan een document op met de meest gestelde vragen en delen dit dan met jullie.