PostHeaderIcon Homepage






UPDATE 23/05/2020


Beste ouders en leden


Zoals gisteren medegedeeld zijn buitenlandse jeugdkampen mogelijk -als de grenzen weer open zijn- tot maximaal 150 kilometer van de Belgische grens, zodat ouders hun kinderen snel kunnen ophalen als dat nodig zou zijn. Dit betekent dat ons buitenlands kamp te Tsjechië niet kan doorgaan.

We gaan een alternatief uitwerken maar uiteraard hebben we nog heel wat denkwerk te doen vooraleer we kunnen zeggen hoe we het kamp concreet en vooral veilig kunnen laten verlopen.

Van zodra we meer informatie hebben van JEKA wordt u op de hoogte gebracht betreffende de financiële kant.

Bedankt voor jullie geduld. We proberen er alles aan te doen om er toch nog een tof en leuk kamp van te maken.


Met vriendelijke groeten


De leiding




UPDATE 28/03/2020

Beste ouders en leden


Op basis van de meest recente overheidsmaatregelen worden alle Chiro-activiteiten al zeker afgelast tot 18 mei. Dat wil dus zeggen dat alle Chirozondagen tot 18 mei afgelast moeten worden. Daarbij is de kans reëel dat deze ook na 18 mei nog verlengd zullen worden.

Verder is er voorlopig nog geen uitspraak gedaan over de kampen, maar dat is niet erg want we zitten niet stil! Achter de schermen hebben we regelmatig overleg en werken we verschillende alternatieven uit. Samen hebben we één doel: een geslaagde zomer realiseren voor de leden.


Groetjes


De leiding


https://trooper.be/chirojongenshumbeek




UPDATE 20/03/2020

Beste Chirovrienden


De overheid communiceerde dat alle vakantiekampen en andere jeugdactiviteiten tot en met 19 april (het einde van de paasvakantie) afgelast of uitgesteld moeten worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit geldt dus voor alle Chirozondagen. Dit is géén vrijblijvend advies.

Dit wil dus zeggen dat we geen Chiro mogen geven t.e.m. 19 april.

We beseffen dat samenzijn een essentieel deel is van de Chiro, moeten we nu samen onze verantwoordelijkheid nemen en het goede voorbeeld geven. Op die manier kunnen we hopelijk snel terug spelen, ravotten en weer helemaal Chiro zijn.

Hopelijk tot snel en stay safe!

De leiding


Meer info:

https://chiro.be/corona


UPDATE 12/03/2020


Beste ouders en leden


Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat onze Chirozondag NIET zal doorgaan. Deze maatregel zal hoogstwaarschijnlijk verlengd worden tot 31 maart. Dit omwille van de maatregelen die Chiro Nationaal treft omtrent het Coronavirus.

Daarnaast moeten we ook mededelen dat de aspirantenfuif (Aspi Records) en onze leidingsfuif (Faute kleren fuif) niet zullen doorgaan op hun huidige datums. Dit wegens een verbod van de gemeente Grimbergen op events in jeugdhuizen t.e.m. 13 april 2020.

Meer informatie hierover volgt later. Hou zeker onze website en facebookpagina in de gaten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel!


Met vriendelijke groeten


Leiding Chirojongens Humbeek

Chirouren:

Kadeekes + Speelclub : 14.00u - 17.00u
Rakkers + Toppers: 14.00u - 18.00
u
Kerels + Aspiranten: 14.00u -19.00u